MENY

BUFFET – TAPAS (min. 20 pers.)

SPANSK BUFEET (med dessert)

Lunt:
Albondigas picante
Chilimarinert scampi på spyd
Laksebiter med mojosaus drysset med frisk persille
Quisidillas med ost og purreløk
Kyllingvinge med sesam og spicy tomatdipp
Kaldt:
Serranoskinke med snøfrisk på brushetta
Melon med parmaskinke
Marinerte sjampignoner med frisk persille
Hvitløksmarinerte reker med lime
Hjemmebakt brød og aioli
Herlig blandet salat med avocado
Marinert oliven
Creme brulee med pasjonsfrukt

kr. 375,-

SULTANS EKSOTISK BUFEET (med dessert)

Lunt:
Al warka – fylt filodeig med stekte reker, calamris og nudler
Keftas- små kjøttboller med spisskummin, ingefær og koriander
Ovnstekte poteter med urter
Marinert kyllingvinger med myntekefir dipp
Lammekjøtt på spidd
Kaldt:
Fylte tomater med couscous
Steinbitt filet med vinagrette og ristede mandler
Hummus – kikkerterpure
Marinert grønnoliven
Marinert grillede paprika og artisjokk
Couscoussalat med ruccula, pinjekjerner, mynte og fersken
Hjemmebakt brød
Frisk appelsinkake

kr. 389,-

MAROKKANSK BUFEET (med dessert)

Lunt:
Labriwat med calamaris, reker og chaaria
Tagin med lammelår, krydret med spisskummin og ingefær, med svisker
Kyllingoverlår med grønn oliven, grillede paprika, ristede mandler og rosiner
Keftas – marokkanske små kjøttboller i tomatsaus og grønne erter
Korianderstekte potetbåter med tomater
Fylt squashe med marinerte stekte grønnsaker og sesamfrø
Couscous med smak av appelsin nøtter
Glasert daghmira med løk, aprikos og rosiner
Kaldt:
Appelsinsalat med revet gulerøtter fennikel
Salatmiks med avokado og fetaost
Marinert grillet paprika og artisjokk
Hjemmebakt brød
Frisk fruktsalat med pisket krem

kr. 430,-