MENY

BUFFET – TAPAS (min. 20 pers.)

SPANSK BUFEET (med dessert)

LUNE RETTER

Albondigas picante

Chilimarinert scampi på spyd

Laksebiter med mojosaus drysset med frisk persille

Quisidillas med ost og purreløk

Kyllingvinge med sesam og spicy tomatdipp

KALDE RETTER

Serranoskinke med snøfrisk på brushetta

Melon med parmaskinke

Marinerte sjampignoner med frisk persille

Hvitløksmarinerte reker med lime

Hjemmebakt brød og aioli

Herlig blandet salat med avocado

Marinert oliven

Creme brulee med pasjonsfrukt

 

kr. 375,-

SULTANS EKSOTISK BUFEET (med dessert)

LUNE RETTER

Al warka – fylt filodeig med stekte reker, calamris og nudler

Keftas- små kjøttboller med spisskummin, ingefær og koriander

Ovnstekte poteter med urter

Marinerte kyllingvinger med myntekefir dipp

Lammekjøtt på spidd

KALDE RETTER

Fylte tomater med couscous

Steinbitt filet med vinagrette og ristede mandler

Hummus – kikkerterpure

Marinert grønnoliven

Marinert grillede paprika og artisjokk

Couscoussalat med ruccula, pinjekjerner, mynte og fersken

Hjemmebakt brød

Frisk appelsinkake

 

kr. 389,-

MAROKKANSK BUFEET (med dessert)

LUNE RETTER

Labriwat med calamaris, reker og chaaria

Tagin med lammelår, krydret med spisskummin og ingefær, med svisker

Kyllingoverlår med grønn oliven, grillede paprika, ristede mandler og rosiner

Keftas – marokkanske små kjøttboller i tomatsaus og grønne erter

Korianderstekte potetbåter med tomater

Fylt squashe med marinerte stekte grønnsaker og sesamfrø

Couscous med smak av appelsin nøtter

Glasert daghmira med løk, aprikos og rosiner

KALDE RETTER

Appelsinsalat med revet gulerøtter fennikel

Salatmiks med avokado og fetaost

Marinert grillet paprika og artisjokk

Hjemmebakt brød

Frisk fruktsalat med pisket krem

 

kr. 430,-