MENY

TAPAS/FINGERMAT

TAPAS / FINGERMAT PLUKKBORD MIN. 10 PERS.

Tapas plukkbord 8 slag tapas

kr. 245,-

Tapas plukkbord 10 slag tapas

kr. 310,-

Tapas plukkbord 12 slag

kr. 369,-

KALDERETTER

Brushetta med serranoskinke og tomatconcasse Wraps med serranoskinke, soltørket tomater og ruccula Wraps fylt med marinerte grønnsaker (vegetar) Fylt paprika med fetaost Potetsalat med alioli Spansk potetsalat med paprika og chili Hvitvinsmarinert chorizo Persille og hvitløksmarinert sjampignoner Hjemmebakt olivenbrød Potetlefse med dillkrem Røkt lakserullade med pepperotkrem Speket laks med pisket rømme og rødløk Pasta med pesto Spansk spekemat Fylte tomater med couscous Fylte sherrytomater med ansjos-og olivenfyll Hvitløksmarinerte reker og persille Marinert grillede paprika og artisjokk med capers Appelsin-og fennikelsalat med frisk persille Blekksprutsalat med aspargesbønner små poteter

VARMERETTER

Spanske kjøttboller med tomatsaus
Keftas marokanske kjøttboller med koriander
Oksefilet a la Scechuan
Lammefilet med provencesaus
Thai mariniret scampi på spyd
Spansk potetomelett med paprika og koriander
Kyllingklubber med sweet hotchilisaus og sesamfrø
Lammekjøtt på spyd med koriander
Thai kylling på spyd
Kyllingvinger med sesam og tomatdressing
Kyllingfilet med tandoorisaus
Mandelpotet med urter og havsalt
Stekte potetbåter med pesto
Små poteter med serranoskinke
Al warka – fylt filodeig med kylling
Al warka – fylt filodeig med stekte reker, calamris og chaaria
Al warka – fylt filodeig med grønnsaker (vegetar)
Steinbittfilet med ristede mandler og vinagrette
Fersk laksebiter i mojosaus
Kamskjell i safransaus

TILBEHØR TIL TAPAS/FINGERMAT

Alioli, Kuvert brød og smør

kr. 20,-

Store grønnoliven

kr. 15,-

Grønnsalat

kr. 20,-

Fetaost

kr. 23,-