OM OSS

Abdeluxe er et etablert firma som driver med kantine, catering og selskapsmat. Vi holder til på Haavard Martinsensvei 30 og har vært etablert siden 2005. Vår ambisjon er å satse på kantinedrift og catering, men først og fremst er vi opptatt av å representere god variasjon, god kvalitet og mat på en innbydende måte i våre kantiner. Abdeluxe tilbyr et bredt serveringstilbud og fleksible måltidstjenester med satsing på høy kvalitet på alle områder.

Vi har bred erfaring fra lunsjservering fra både kurs, møtevirksomhet, og leverer mat til både offentlige og private sektorer. Våre ansatte har lang og bred erfaring fra kantine og restaurantbransjen og stabil ansiennitet. Vi er opptatte av at vår mat skal tilpasses den enkelte bruker og satser mye på sunn, god mat og et godt kosthold som skal tilpasses kunden.

Abdeluxe AS er stolte over å være organisert under Kysten Rundt og Kantinegruppen Norge, som er en paraplyorganisasjon for mange organisasjoner i kantine, kafe/kro og fastfood bransjen. Ved å tilslutte seg en så stor uavhengig organisasjon så sikrer Abdeluxe sine kunder produkter av høy kvalitet, og som er forhandlet med sentrale aktører i matbransjen. Vi har vært tilknyttet organisasjonen i lang tid siden 2005. Kysten rundt jobber stadig med å skaffe sine medlemmer gode avtaler hos sine leverandører som igjen vil komme våre kunder til nytte i form av god kvalitet på råvarer og rimelige priser.